Dubnová Foto Výzva

Ahoj Všem!! Zdraví vás Mermaidka a Marcela.

Vítáme vás u úvodního článku pro instagramovou foto-výzvu. 

Článek bude tentokrát hodně nevšední, jelikož jsme se na něm podílely dvě MermaidkaMarcelka (ze Zaostřeno na knihy). 

Mermaidce koloval v hlavě nápad na knižní foto-výzvu už během ledna. Inspirovaná již dvěma podobnými výzvami. Jedna proběhla v létě a vytvořila ji Zvrhlá Narciska (+ instagramový účet). Druhou uskutečnila v listopadu Kristýnka (+ instagramový účet).

Mermaidka k výzvě říká
"Myslím si, že podobných výzev není nikdy dost, a přicházející jaro na takovou výzvu přímo láká. Lákalo sice hodně, ale nedařilo se mi vymyslet dost témat, proto jsem oslovila Marcelku, jestli by se nechtěla připojit a neměla nějaké nápady! A ona měla! :-)"

Marcela k výzvě říká
"O Mermaidiném nápadu jsem neměla ani tušení. Před necelými dvěma týdny mě oslovila, zda bych se nechtěla podílet na Dubnové Foto Výzvě. Přiznám se, že jsem ze začátku celkem váhala, nepovažuji se v tomto ohledu za moc kreativní, ale nakonec jsem souhlasila. Myslím, že je to skvělý nápad. Předchozí letní i listopadovou výzvu jsem s nadšením plnila a na tuto se už moc těším."

Daly jsme takříkajíc "hlavy dohromady" a vzniklo 30 krásných témat. Některá jsou všeobecná, z jiných přímo dýchá jaro a dubnová (aprílová) atmosféra. 

Do výzvy se můžete pustit na svých instagramových účtech, facebooku nebo jen formou článku na svém blogu. Ve výzvě nejde o to za každou cenu splnit všech třicet témat. Je tvořena pro zábavu! Je pouze na vaší volbě a hlavně chuti, zda se zapojíte u všech témat, nebo jen u těch, která vás něčím zaujmou. ;-)
Ale pokud se zapojíte, nezapomeňte uvést hashtag #knizniduben nebo #aprilvknihach (ale klidně i oba). Pokud budete mít chuť nás označit, samozřejmě se nebráníme a budeme rády - stačí u fotek použít označení
@zaostrenonaknihy a @mermaidka86 (na facebooku @umermaidky).


Doufáme, že si jarní výzvu užijete, a že vás bude bavit. :-))
V NEDĚLI začínáme :-)
Těšíme se na vaše fotky!

Přejeme hezké jarní dny,
Vaše ൬ermaidka (ve spolupráci s Marcelkou)

Publikováno dne: pátek 30.března/2018 v 22:45h

Komentáře

  1. Tak musím poznamenat, že tahle výzva je hodně kreativní :) Hodně mě zaujala, ale sama nemám odvahu. Budu se těšit na vaše fotky a přeji vám oběma spoustu úžasných fotek a nápadů na ně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky... Fotky už jsou na Instagramu nebo i na facebookové stránce blogu :)

      Vymazat

Okomentovat

Moc děkuji za váš komentář a čas strávený u článku. :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

PŘESUN BLOGU!!

NOVÉ KOUSKY Č.12

ČERVENEC - 7. Ohlédnutí